Trent Bruner

You are here:    Home > Nyheter
Mitt canadisk turene - april 2012
Hei alle sammen! Det er en stund siden jeg har skrevet nyheter på websiden min, så jeg skal gi deg en oppdatering. Dette er de siste konsertnyhetene fra meg da jeg reiste til Vest-Canada fra 13.-22. april, 2012.

Read more...
 
Ambos - Konserten i Bullahuset
Ambos (Silje og Hogne Midtbø Vevle) og meg på piano gav en konsert i Bullahuset på Valestrand lørdag, 18.juni.

Konserten deres var en blanding av hardingfele og vanlige fele, solo og duo presentasjoner, norsk og canadisk folkemusikk, tradisjonelle og originale melodier, piano solo, og et lite gjeste innslag (Hannah Moira Midtbø-Bruner).

Read more...
 
Osterøyfestivalen 2011 – Musikk i regnværet
Det var en kald dag med regn under Osterøyfestivalen på lørdag, 28.mai på Valestrand. Både publikum, dommere, underholdere, sangerne og frivillige arbeidere som kom til festivalen var kalde og våte, men de var bestemte på at festivalen skulle gå bra.
Read more...
 
Canadisk folkefeler i Norge med Trent Bruner
Hei alle sammen! Det er lenge siden jeg har skrevet nyheter på min norske side. Det er en glede å skrive om musikkturen jeg hadde med to canadiske musikere som jeg kjenner veldig godt. De heter Patti og Alex Lamoureux fra Winnipeg i Manitoba. Mor og sønn har blitt kjente navn innen canadiske folkemusikk og det var første turen deres til Norge.
Read more...
 
17. mai-fest på Valestrand 2009

Tusen takk til alle som kom til 17.mai festen 2009 på Valestrand.

Jeg ønsker å takke 17. mai-komiteen på Rundhove, Skår og Kvamme for invitasjonen til å spille for bygdafolket denne spesielle dagen. Takk også til alle barna fra 3.klasse på Valestrand Skule som var med i det flotte barnekoret.
Read more...
 
«Leave it to The Cleavers» til salgs i Norge

Hvis du bor på Osterøy og er interessert i å kjøpe CDen «Leave it to The Cleavers», er den nå tilgjengelig på utvalgte utsalgssteder.

Read more...
 
«Piano By Request» til salgs i Norge

Hvis du bor på Osterøy og er interessert i å kjøpe CDen min «Piano By Request», er den nå tilgjengelig på utvalgte utsalgssteder.

Read more...
 
17. mai-fest på Valestrand 2008

Tusen takk til alle som kom til 17.mai festen på Valestrand.

Jeg ønsker å takke 17. mai-komiteen på Eidefeltet for invitasjonen til å spille for bygdafolket denne spesielle dagen. Takk også til alle barna på Eide som var med i det flotte barnekoret.

Read more...
 
Nordatlantisk på Columbi Egg og Haukeliseterfestivalen

28. april 2008 blåste vi liv i en ny folkemusikkgruppe Nordatlantisk. Medlemmer av gruppen er Olav Tveitane (gitar/citern/bass fra Bergen), Annika Westgård (hardingfelespiller fra Kragerø) og felespiller Kevin Henderson fra Shetland. Vi spilte vår første konserte sammen på Colombi Egg Folkemusikk-klubb i Bergen den 28. april 2008.

Read more...