Trent Bruner

You are here:    Home > Nyheter > Osterøyfestivalen 2011 – Musikk i regnværet
Osterøyfestivalen 2011 – Musikk i regnværet Print E-mail
Det var en kald dag med regn under Osterøyfestivalen på lørdag, 28.mai på Valestrand. Både publikum, dommere, underholdere, sangerne og frivillige arbeidere som kom til festivalen var kalde og våte, men de var bestemte på at festivalen skulle gå bra.

Espen Gjerstad var programleder og ledet allsang om ettermiddagen. Jeg var en av fire dommere til talentkonkurransen denne dagen sammen med Amilie Olsen (Osterøy), Christina Undhjem (Bergen) og Heine Tioflot (Osterøy). Det var en spennede erfaring å dømme talentkonkurransen denne dagen. Alle dommerne gratulerer Andreas Gjerstad (2.plass), Jeanett Sunde, Ole Markus Gundersen, Ingeborg Vevle (1.plass), Sebastian Haugland og Julie Solberg Knutsen (3.plass)for en ettermiddag med god underholdning.

Jeg spilte piano sammen med Silje Midtbø Vevle. Hun er mest kjent som en musiker som spiller hardingfele, men denne dagen spilte hun bare canadisk felemusikk på vanlige fele. Silje har lært canadisk felemusikk siden 2004 og har lært slåtter fra kjente canadiske musikere som The Cleavers, Natalie MacMaster, Calvin Vollrath, Shane Cook, Troy MacGillvray og Patti Lamoureux. Det var postivt at publikum likte å høre folkmusikk fra vest og øst i hjemlandet mitt.

Jeg sier tusen takk til Tormod Kleiveland og Osterøyfestivalen for invitasjonen til å dømme og underholde, og tusen takk til alle sangerne, alle dommerne og publikum som kom til Osterøyfestivalen 2011. Det var en hyggelig dag til tross for dårlig vær.

Jeg håper at du vil komme på konserten med Ambos (Silje og Hogne Midtbø Vevle) i Bullahuset på Valestrand på lørdag,18.juni kl.1700. Vi skal spille konserter i Canada i juli og august og håper at du kan komme og støtte oss før vi reiser til Canada. Du kan ringe Hilde Midtbø på mobilen hennes (+47-97 50 48 47) til å bestille billeter. Ha en god musikalsk sommer!